Uiteraard is onze Stadsbrouwerij vooral bedoeld om gezellig samen te genieten in een fantastische ambiance. Na het winkelen, een heerlijke wandeling of ‘gewoon’ om af te spreken met vrienden. Temidden van de koperen ketels, die nog steeds worden gebruikt, kunt u genieten van al onze bieren en ons wijnaanbod uit de Salentijn en Bernardus-collectie. Echt de moeite waard! Maar uiteraard is er meer mogelijk in dit bijzondere stukje Amersfoort. Van een gezellig samenzijn en speciale bierproeverijen tot recepties en besloten feesten. Niets is te gek in de Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Wij kunnen zelfs uw eigen bier maken! Hieronder zetten wij kort de mogelijkheden op een rijtje, maar wilt u wat anders? Neem dan even contact op met ons.

 

Rondleidingen

In een uur ingewijd worden in de geheimen van het Amersfoortse bier en van de Stadsbrouwerij De Drie Ringen? Dat kan! Tijdens de rondleiding (min 10 personen) leer je meer over de bierhistorie van de stad, het ontstaan van Stadsbrouwerij De Drie Ringen én krijgt u een kijkje achter de schermen van de brouwerij. De kosten zijn slechts € 12,50 per persoon en uiteraard zit een consumptie vooraf en naderhand bij de prijs inbegrepen!

 

Proeverijen

Dat kan ook in de Stadsbrouwerij! Met gezelschappen tot circa 50 personen kunt u terecht voor een bier en/of wijnproeverij. U leert dat er meer bier is dan pils alleen en u proeft onder deskundige leiding van onze gastheer een aantal bijzondere Drie Ringen bieren en/of wijnen van Bodegas Salentein en Bernardus Winery. In de vide van onze brouwerij, met zicht op de brouwketels, zit u aan een gezellige grote tafel met uw gezelschap te genieten van geur, kleur maar vooral ook van veel smaak van het Drie Ringen speciaal bier.

 

Compleet programma ‘Bierstad Amersfoort’

In dit programma draait alles om Amersfoorts en bier! Origineel voor een dagje uit met vrienden of collega’s en leuk voor een vrijgezellendag of vrijgezellenfeest. Geschikt voor iedereen die meer willen weten over bierstad Amersfoort. Met deze 'kroegentocht' zult u zeker hoge ogen gooien! Kostenindicatie voor dit arrangement € 55,00 per persoon, inclusief BTW diner en genoemde consumpties. Voor voorbeeldprogramma en meer informatie kijk op www.ontdekjestad.nl/ontdek-amersfoort/bierwandeling/ .Heeft u interesse, neem dan contact op met onze partner: info@ontdekjestad.nl.

 

Bijzondere (feest)locatie

U wilt uw verjaardag, jubileum of afscheid op een bijzondere locatie vieren? Een bijeenkomst, presentatie of receptie organiseren in een unieke ambiance. De Stadsbrouwerij kunt u met maximaal 100 personen ontvangen. De sfeer van de koperen ketels geven een extra tintje aan uw feest. Onze gastvrouwen en -heren staan voor u klaar om ons mooie bier in te schenken. Naast het voortreffelijke zelfgebrouwen bier en heerlijke wijnen, verzorgt de Stadsbrouwerij op uw verzoek verschillende hapjes of zelfs een volledige koud- en warm buffet of een gulle koffietafel.

 

Uw eigen bier?

U wilt een bijzonder relatiegeschenk? Heeft u al eens gedacht aan een eigen bier? Bij afname van 1.000 liter bier ontwikkelt en brouwt onze meesterbrouwer voor u een speciaal bier. U kunt het bier laten aansluiten bij het imago van uw organisatie. Na het brouwen wordt het bier gebotteld en voorzien van uw eigen etiket. U dient wel rekening te houden met een minimale productietijd van 8 weken! Is 1.000 liter te veel? Dan kunt u ervoor kiezen één van Drie Ringen bieren te voorzien van uw eigen etiket.

 

Niets is te gek bij de Drie Ringen

 

 

Stadsbrouwerij De Drie Ringen • Kleine Spui 18 in Amersfoort.

U kunt uw auto parkeren bij het gemeentehuis en met een kleine wandeling bereikt u onze Stadsbrouwerij.

Geopend :
vanaf 1 april tot 1 october di,wo,do 14.00-19.30, vrij,zat,zon 13.00-19.30
vanaf 1 october tot 1 april wo,do 14.00-19.30, vrij,zat,zon 13.00-19.30
of op afspraak als u met een gezelschap komt. Telefoon 033 465 65 75 of E-mail info@dedrieringen.nl